Melodifestivalen

Lördagen exakt en vecka innan melodifestivalen kollade jag på blocket om det fanns några platser och det fanns. Jag bokade fyra biljetter Josefine Christopher Karin och jag såg melodifestivalen live det var en upplevelse!!

Sedan gick vi på public och surrade i flera timmar, och drack goda drinkar ;)


En glädje dag i kärlekens tecken!!


Vi var den här dagenJenny och Andreas bröllop och denna dag fanns det mycket kärlek i luften tänk vad man kan fånga på bild "klick"
Jag önskar alla människor all lycka ♥

En känsla jag måste bara dela med mig av den!


Vi har varit på bio och filmen var mycket bra och man blir så glad i sinnet när man sett en komedi och just här "klick" stannar Josefine och jag till och lite busiga knäppte vi kort  på oss själva under trappen i parkeringshuset. Det är kallt men värmen av den kärlek som finns i luften är fantastiskt jag fångade ögonblicket på bild, och kommer aldrig att glömma denna kväll.

Filmen vi såg var It´s complicated och jag rekommenderar alla att se den om man vill skratta gott för det är ju så ett gott skratt förlänger livet...
Önskar att alla tar vara på ögonblicket....

Varje bild har en berättelse!


Vi var på Rix FM festivalen och solen sken massor med musik och artister som sjunger. 2 timmar går fort när man bara är och tillsammans med sitt andra jag, min dotter.. ♥

Gå på bio är helt fantastiskt.. Avatar en film man kan se flera gånger om!!

En film om fantastiska upplevelser som berör mig ända in i själen. Filmen har allt aktion, romantik, spänning äventyr och komdi. En annan dimension men påminner om hur människan lever och hur viktigt det är att vårda sin jord och de sina.
Bild tagen från film. Bild från GOOGLE


Sundsvall

Man blir klok av att gå på kurs man lär sig mer..


RSS 2.0